Es mai viu

Es mai viu

Òc ben, coma i es escrich dedins es mai viu! Es mai viu aquel libròt (l’Almanac Setòri) que foguèt reviscolat pel Cèucle Occitan Setòri e que ven d’èsser tornat estampar amb l’ajuda de l’I.E.O 34: Lo novèl Almanac Setòri e de las ribas de Taur ven de parèisser.

I trobaretz una recampada de tèxtes d’autors Sètoris, de ribas de Taur o d’estrangièrs que li agradan Sèta. Tota una tièra d’artistas i donan lors visions d’aquela vila singulara e nos dison çò que ne fa la sieuna espicificitat.
Longa mai a l’Almanac Setòri!
Lo Cèucle Occitan Setòri nos faguèt saupre que l’Almanach se pòt comandar:
Cèucle Occitan Setòri
43 Rue de la liberté
34200 SETE

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

quatorze − neuf =