Segond Retorn sus l’UOE 2021

Segond Retorn sus l’UOE 2021

Un 2nd retorn amb una vidèo sus Té Vè Òc :


http://www.teveoc.com/pages/produccions/emission.html


« L’Universitat Occitana d’Estiu a Nimes es una istitucion vertadièra dins lo mitan militant, associatiu e culturau occitan. Après una adaptacion en edicion numerica per 2020, retrobam aquest an la còla e lo programa dins son espaci abituau despuèi 2017, l’Ostau Diocesan de Nimes. Per sa 45enca edicion, leis organizators chausiguèron la tematica seguenta : « Òme/ animal : quinas evolucions dins las relacions ? ». Nautrei avèm poscut curbir una granda partida dau programa. Vos presentam adonc aquesta revista de l’edicion de 2021, ambé doas entrevistas de sòcis de la M.A.R.P.OC e de tròç dei divèrseis animacions organizadas. Descubrètz un apercebut d’aquesta manifestacion benvenguda en temps de distanciacion sociala e d’isolament. Un reportatge d’Amada Cròs. »

………………………………………………………………………………………………………….

Conferéncia : « De bèstias e d’òmes, un efièch de miralh ». Bel escambis fòrça ric, menat per Patric, entre professionals. Elevaires de fedas, de pòrcs, osteopate equin, federacion de caça, federacion camarguenca…

Mercé a l’IEO 30 et a la MARPOC (lor ligam çai dejós)

https://www.ieo30.org/marpoc/ (Vidèo en bas de lor pagina.)


(PS : Mas caldriá pas doblidar una causa d’importància. E sustot  que se debanèt quasiment 2 còps per jorn, pendent 4 jorns. Parlí dels momentons de l’Aperitiu. Pauseta tras qu’importanta ! Moment de destenda, d’encontres  e d’escambis de tota mena. Dins un luòc dels mai agradius !)

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

1 × 2 =