La Baragonha a Mureth

La Baragonha a Mureth

Aquel disabte 16 de Març la Baragonha èra convidada a Mureth per festejar lo carnaval de la Calandreta. La bestia totemica de San Cristòu, acompanhada de la còla vestida de petaçon èra aprestada de bèl. Amb los Baragonhets coma devancièrs s’encaminèron pel passacarrièra coma de costuma comols de vam e d’estrambòrd.
Foguèt per ieu un plaser vertadièr de los tornar veire. A totes, òsca e al còp que ven!

One thought on “La Baragonha a Mureth

  1. Òsca a la Baragonha e a tota sa còla. Son los trobadors de uèi ! Semènon jòia, cacalasses, musica, cants, teatre, contes, e tradicions. Es un bonur vertadièr de los encontrar, e de participar a tot aqueste Paratge dins lo monde de ara !
    Fan un ligam intergeneracional, convivial e festiu entre ièr e deman.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

quinze − 15 =